Казвам се Красимир Васов и съм на 23 години. Роден съм на 27.02.1999 година и живея в морската столица на България Варна. Тук съм проплакал и израснал и от седем години се занимавам с цирково изкуство и акробатика. Бях 8 годишен ,когато по желание на моите родители влязох в залата по спортна гимнастика. Спомням си , че много се вълнувах. Беше ми много интересно и любопитно. Наблюдавах другите деца как се премятат, как правят кълбета, салта, шпагати, челни стойки и какви ли не щуротии. Нямах търпение да опитам и аз – да бъда част от тази въздушна магия. Благодарение на моя първи треньор Васил Русев успях много бързо да напредна . Той ми изгради една стабилна основа ,която ми помага и до ден днешен. В последствие започнах да участвам и по състезания. Печелих различни награди и това ме стимулираше да тренирам още повече.

Паралелно с гимнастиката аз се влюбих и в танците.По – точно в модерния балет и брейк денса. Имах възможността да бъда част от варненския балет „Степ Уан” с ръководители Полина Добрева и Ивиана Рачева, които също допринесаха за моето израстване и като спортист и като танцьор. А относно Брейк танците ? Те никога не ми омръзваха и с тях честно казано се разтоварвах. Сигурно сте чували за характерните улични шоута във Варна ,които обикновено се провеждат на входа на Морската градина. 

Точно на едно такова шоу беше повратния момент в живота ми. Бях забелязан от един бивш акробат, който повечето хора познават като „Гладиатора” – Бойко Йоргакиев. Видял голям потенциал в мен, той ми предложи да ме тренира и да работим като дует.

По това време аз и моето семейство бяхме в много труден житейски момент. Тогава приех предложението на Бойко. Той ме въведе в този вълшебен и необятен за мен свят на цирковото изкуство. Запозна ме с различните видове жанрове и ми позволи да си избера. Това бяха силовата-балансова еквилибристика и баланс на цилиндри. И след като бях приел и избрал посоката, по която искам да тръгна , животът ми се преобърна на 180 градуса. Не мина много време и това ,което научавах в залата, започнах да го показвам и на сцената. Понякога – индивидуално ,понякога – в дует с Бойко. 
„Заваляха” и участия в различни забавни програми по курортните комплекси – Златни Пясъци , Албена , Слънчев бряг.  Дойде етап , в който заминахме като дует за Испания. Бях много развълнуван! Обичах да пътувам и виждах света по нов начин. Туризмът в Испания изобилства и това ми предостави невероятната възможност да натрупам богат опит на сцената пред публика ,както и да спечеля първия си стабилен хонорар и то от това ,което обичам да правя.   

Благодарен съм на Бойко и с днешна дата за споделеното, за извървяното, за постигнатото, за подадената ръка, за приятелството…

Продължих сам да тренирам близо една година, докато не попаднах в полезрението на Стефан Стоянов – вариететен артист, който има богат опит и на международно ниво. .Той ми разкри тънкости и техники в акробатиката, които ми помогнаха да изпълнявам елементите с още по-голяма лекота. Как да бъдат по-красиви, по-изящни. С негова помощ скочих на едно по-високо ниво. Имах участие в ,,България търси талант “, имах честа да работя в Цирк ,,Арена“ – България, както много други популярни места. И честно да ви споделя, макар и да съм само на 23 години, всички тези салта, премятания, стойки на ръце, които съм правил през годините, ми помогнаха да вляза в този свещен ХРАМ НА АКРОБАТИКАТА и да проумея каква е нейната философия. А за мен тя е, че докато хората в живота стоят с краката на земята и главата нагоре, при нас – акробатите, е точно обратното. Главата е надолу, а краката са нагоре и те са тези, с които търсим равновесието, баланса, хармонията и красотата. По този начин преодоляваме както собствения си страх, така и този на публиката. Караме ги да затаят дъх. И колкото и да е рисковано и опасно ,когато чуем овациите на публиката, ние се усмихваме и продължаваме.

Акробатиката ме научи на много неща. На първо място да бъда дисциплиниран, което качество е нужно във всяко едно начинание, ако искаш да вървиш напред. Също така ,ако наистина искаш нещата да се случват, трябва да бъдеш упорит, постоянен, трудолюбив и най-вече – вярващ. И то не в кой да е, а в самия себе си и своите възможности. И колкото и да е трудно, да не се предаваш! НИКОГА !

Обичам да съм на сцената.
Дава ми криле и усещане, което ме кара да вярвам, че мога да постигна невъзможното.
Това е нещо, което открих за себе си през годините.
Професия и в същото време хоби, което ме прави толкова щастлив!

Мечтата ми е един ден да стигна върха и затова ще работя, ще тренирам без да спирам, за да достигна върховете в кариерата ми.
Искам да разширя хоризонтите си и да работя на голямата сцена.